6 filme pentru copii care au premiera în 2020

0

Anul 2020 este bogat în producții cinematografice pentru copii. Personaje îndrăgite revin acum în alte aveturi spectaculoase, iar altele sunt pregătite să câștige inimile fanilor din întreaga lume, în animații și filme pline de acțiune, culoare și bunădispoziție. Iată care sunt câteva dintre cele mai așteptate filme pentru copii, în anul care vine.

Dolittle

Dupa moartea soției sale, excentricul John Dolittle, faimosul medic și veterinar al Angliei victoriene, se retrage în spatele zidurilor înalte ale Conacului Dolittle, având alături doar menajeria sa de animale de companie. Dar, atunci când regina Victoria  se îmbolnăvește grav, Dolittle este forțat să plece într-o aventură epică spre o insulă mitică în căutarea unui leac, recâștigându-și spiritul și curajul în timp ce întâlnește vechi adversari și întâlnește creaturi minunate.

Filmul are premiera pe 17 ianuarie

Chemarea străbunilor

Filmul „The Call of the Wild“/ „Chemarea străbunilor“ prezintă aventura patrupedului Buck, care ajunge în Alaska împotriva dorinței lui, unde are parte de o experienta spectaculoasă. Pe lângă acțiune, filmul promite și o abordare cinematografică inedită, îmbinând live-action-ul cu animația.

Filmul are premiera pe 21 februarie

Tot înainte

Ian și Barley sunt protagoniștii animației Disney „Onward“.  Cei doi elfi călătoresc într-o lume populată de elfi, troli si spirite. Ian și Barley și-au pierdut tatăl la o vârstă prea fragedă ca să și-l amintească, dar ca prin magie aceștia au șansa de a petrece o zi fermecată alături de părintele lor.

Filmul are premiera pe 6 martie

Trolls World Tour

Trolii revin și în 2020, într-o aventură plină de culoare, muzică și veselie, sperând să rescrie succesul pe care l-au obținut în urmă cu patru ani. De această dată, trolii vor fi nevoiți să țină piept unei formații de troli rockeri și vor face tot ce le stă în putință pentru a salva cele șase stiluri muzicale: funk, country, techno, clasică, pop și rock.

Filmul are premiera pe 24 aprilie

Minionii 2

În 2020 avem ocazia să îi revedem în cinematografe pe îndrăgiții Minioni. În partea a doua a filmului care a avut atât de mult succes, continuă povestea transformării lui Gru, un personaj ticălos, devenit simpatic.

Filmul are premiera pe 3 iulie

Raya și ultimul dragon

Raya și ultimul dragon este o animație marca Disney.  Acțiunea fimului are loc în ținutul numit Lumandra, locuit de o civilizație străveche. Aici, războinica Raya este determinată să găsească ultimul dragon.

Filmul are premiera pe 27 noiembrieLasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?