O lecție despre cum să obții succesul în viață

0

Un băiat l-a întrebat odată pe un bătrân înțelept care este secretul succesului. După ce a ascultat întrebarea tânărului, bărbatul înțelept i-a spus acestuia să vină a doua zi dimineață la râu și îi va da răspunsul.

Dimineața, băiatul și bătrânul s-au întâlnit și au început să se plimbe de-a lungul râului. Apoi au intrat în apă și au ajuns în punctul în care apa le acoperea deja gura și nasul. În acel moment, înțeleptul l-a tras pe băiat și mai mult în apă.

Pe măsură ce tânărul încerca să iasă la suprafață, bărbatul îl împingea și mai tare în jos. Băiatul a simțit un pește care înota printre picioarele sale și se agita și mai tare să iasă la suprafață. În cele din urmă, bărbatul l-a tras pe băiat de cap afară, ca acesta să poată lua o gură de aer. Atunci, băiatul a tras adânc aer în piept.

Înțeleptul îi spune: „Pentru ce ne-am luptat cât am fost sub apă? ” Băiatul răspunde: „Pentru apă!”

Bărbatul îi spune: „Acesta este secretul succesului. Atunci când vrei să ai succes la fel de mult cum îți dorești aer când ești sub apă, îl vei obține. Acesta este singurul secret.”

Morala

Succesul începe cu dorința de a obține ceva. Dacă motivația ta este prea slabă, rezultatele vor fi pe măsură. Gândește-te ce îți dorești cel mai mult în viață și muncește pentru a-l obține. Nu lasă mediul sau oamenii să te influențeze atunci când este vorba de ceva ce îți dorești cu ardoare. Chiar dacă peștii care înoată se simt confortabil când sunt sub apă, asta nu înseamă că și tu te poți simți la fel în această împrejurare.Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?