Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

O lecție despre cum să obții succesul în viață

O lecție despre cum să obții succesul în viață
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Un băiat l-a întrebat odată pe un bătrân înțelept care este secretul succesului. După ce a ascultat întrebarea tânărului, bărbatul înțelept i-a spus acestuia să vină a doua zi dimineață la râu și îi va da răspunsul.

Dimineața, băiatul și bătrânul s-au întâlnit și au început să se plimbe de-a lungul râului. Apoi au intrat în apă și au ajuns în punctul în care apa le acoperea deja gura și nasul. În acel moment, înțeleptul l-a tras pe băiat și mai mult în apă.

Pe măsură ce tânărul încerca să iasă la suprafață, bărbatul îl împingea și mai tare în jos. Băiatul a simțit un pește care înota printre picioarele sale și se agita și mai tare să iasă la suprafață. În cele din urmă, bărbatul l-a tras pe băiat de cap afară, ca acesta să poată lua o gură de aer. Atunci, băiatul a tras adânc aer în piept.

Înțeleptul îi spune: „Pentru ce ne-am luptat cât am fost sub apă? ” Băiatul răspunde: „Pentru apă!”

Bărbatul îi spune: „Acesta este secretul succesului. Atunci când vrei să ai succes la fel de mult cum îți dorești aer când ești sub apă, îl vei obține. Acesta este singurul secret.”

Citește și:   Iepurele şi leul

Morala

Succesul începe cu dorința de a obține ceva. Dacă motivația ta este prea slabă, rezultatele vor fi pe măsură. Gândește-te ce îți dorești cel mai mult în viață și muncește pentru a-l obține. Nu lasă mediul sau oamenii să te influențeze atunci când este vorba de ceva ce îți dorești cu ardoare. Chiar dacă peștii care înoată se simt confortabil când sunt sub apă, asta nu înseamă că și tu te poți simți la fel în această împrejurare.

Articole interesante

Lasa un comentariu