Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

O întâmplare cu o pisicuță speriată

O întâmplare cu o pisicuță speriată
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Într-o zi oarecare, un bătrân se plimba prin pădure. La un moment dat, bărbatul a văzut o mică pisică, care rămăsese blocată într-o gaură dintr-un copac. Bietul animal încerca din răsputeri să iasă de acolo. Așa că, bătrânul a întins o mâna după ea pentru a o scoate de acolo.

Dar pisica speriată l-a zgâriat pe mână. Omul și-a tras mâna înapoi și a început să țipe de durere. Însă, cu toate acestea, nu s-a oprit și a continuat să întindă mâna pentru a scoate pisica și a-i salva viața. Pisica l-a zgâriat din nou și din nou.

Între timp, pe marginea cealaltă a drumului, un alt bărbat urmărea scena. La un moment dat, acesta îi strigă bătrânului: “Omule, încetează. Nu are rost să ajuți pisica aia. O să iasă singură, în cele din urmă, de acolo.”

Bătrânului nu i-a păsat că e zgâriat pe mână, el a continuat încercând să salveze animalul, iar în cele din urmă a și reușit.

După ce a scos afară pisica teafără, bătrânul s-a apropiat de cel care a stat și s-a uitat la toată întâmplarea și i-a spus:”Fiule, stă în instinctul pisicii să zgârie și să provoace durere, dar este datoaria mea să iubesc și să îmi pese.”

Citește și:   Povestea florii magice și a fetei urâte

Morala: Tratează-i pe toți cei din jurul tău conform propriilor tale valori, nu ale lor. Poartă-te cu oamenii așa cum ți-ai dori tu ca și ei să se poarte cu tine.

Articole interesante

Lasa un comentariu