Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Jocuri de interior: cum te distrezi în liniște alături de prieteni

Jocuri de interior: cum te distrezi în liniște alături de prieteni
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Pentru că afară se va face tot mai frig, jocurile şi activităţile se desfăşoară, cel puţin până la primăvară, în casă. Şi jocurile de interior pot fi amuzante şi antrenante, chiar şi atunci când părinţii sau cei din casă te-au rugat să te joci fără să faci gălăgie.

Pentru următorul joc nu ai nevoie de nimic, decât de câţiva prieteni alături de care să te distrezi de minune, în linişte.

Cum poţi să te joci fără să faci gălăgie şi fără să îi deranjezi pe cei din jur, afli în cele ce urmează.

  1. Toţi copii care au venit în vizită sunt rugaţi să se aşeze în cerc. Desemnaţi o persoană care să fie cel care ghiceşte. Acesta va trebuie să părăsească cercul, să se ducă în altă camera sau să se ascundă după un perete, în aşa fel încât să nu poată vedea ce se întâmplă în cerc.
  2. Apoi, restul copiilor din cerc vor alege pe cineva care să fie “personajul” următoarei acţiuni. Acesta va fi desemnat arătând spre el cu degetul, pentru că în acest fel cel care ghiceşte nu poate afla despre cine este vorba. Ceilalţi copii din cerc vor şti toţi despre cine este vorba.
  3. Pesonajul ales va începe prin a face mişcări în linişte cu mâinile sau picioarele. Îşi poate lovi uşor cu palma capul, poate să bată din picioare etc. În momentul în care începe să facă mişcările, restul copiilor din cerc încep şi ei să îl imite. La un interval de 5 secunde va trebui să schimbe mişcarea şi să facă ceva diferit.
  4. Cel care ghiceşte este rugat să revină în cerc. Acesta va avea două şanse să ghicească cine este personajul. Dacă acesta nu îşi dă seama cine conduce grupul, cel care a fost personajul în această rundă, devine cel care va ghici în următoarea. Dacă, din contră, ghiceşte cine a fost, atunci el va alege un alt copil care va ghici.
  5. Jocul poate continua de câte ori vor dori participanţii, dar pe măsură ce ideile de mişcări şi gesturi sunt mai creative şi amuzate, e greu de crezut că cineva se poate plictisi şi va renunţa foarte curând la joc.

Articole interesante

Lasa un comentariu