Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

3 activități amuzante pe care le poți face acasă

3 activități amuzante pe care le poți face acasă
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Cine spune că zilele petrecute în casă sunt plictisitoare. Cu puțină imaginație, un strop de inspirație și multă poftă de distacție, puteți transforma statul în casă într-o distracție de zile mari. Iată trei activități care vă pot inspira în această perioada:

Spectacolul păpușilor

Această activitate are o istorie destul de îndelungată. Tot ce trebuie să facă părintele este să aleagă din sertarul cu șosete pe acelea care nu mai au pereche, de preferat de culoare albă. Copiii vor putea apoi desena fețe pe aceste șosete folosind markere, glue, ață și orice alte materiale sunt prin preajma. Pentru a crea povestea, copiii vor folosi fiecare păpușă pe care au făcut-o și vor interpreta o scenetă inspirată fie dintr-o amintire plăcută sau dintr-un moment mai puțin plăcut. Cu siguranță se va lăsa cu distracție.

Cât de rece este acolo?

Acest joc îi ajută pe copii să își imagineze cum este viața în alte zone ale lumii. Pentru început, copiii vor trebui să se gândească la cel mai rece loc din lume. Apoi, după ce fiecare spune câte un loc, veți verifica cu ajutorul internetului care dintre ei a indicat cel mai bine zona în care este cel mai frig, în acel moment. Apoi, puteți schimba tema competiției și cei mici vor trebui să spună unde cred ei că este cel mai cald.

Citește și:   3 jocuri distractive pentru Crăciun

Îmbracă-te cât mai repede

Acest joc va stârni hohote de râs și multă distracție. Scopul jocului este ca jucătorii să pună pe ei cât mai multe piese vestimetare care se asortează bine, într-un timp cât mai scurt. Pentru un copil, pregătiți lucrurile și puneți-le în fața sa: mănuși, pălărie, o curea. Apoi spuneți start! Cronometrați cât durează să se îmbrace și desemnați câștigătorul în funcție de timpul pe care îl scoate.

Articole interesante

Lasa un comentariu