Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

5 jocuri pentru aniversări copii și adolescenți

5 jocuri pentru aniversări copii și adolescenți
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Dacă vrei o zi de naștere pe cinste, trebuie să ai în vedere să îți surprinzi invitații cu câteva jocuri amuzante. Oricine poate să își facă ziua la un restaurant, cofetărie ori loc de joacă pentru copii, dar aceste petreceri au ajuns să semene una cu alta ca două picături de apă. Dacă vrei ceva diferit, atunci ai nevoie de aceste idei creative de jocuri care se pot juca cu participanți individuali sau împărțiți pe grupuri. Poți pregăti și premii pentru câștigători și asta îi va motiva pe cât mai mulți să participe.

Iată 5 idei de jocuri pentru aniversări

1. Mingi la ciorap
Se folosesc niște ciorapi tip dresuri în care se pune câte o minge sau un obiect mic greu și un capăt se așează strâns pe cap. Se înșiruiesc pe dușumea niște sticle de răcoritoare. Participanții la joc trebuie să lovească cu mingile și să dărâme sticlele, fără să le atingă cu mâna sau altă parte a corpului. Câștigă cei care le dărâmă cel mai repede pe toate. Dacă se joacă pe echipe, răcoritoarele se câștigă de către jucător pentru echipa lui. În loc de sticle se mai pot pune niște pahare de unică folosință cu gura în jos.

2. Prinde mingile
Pe o coroniță din plastic se prinde cu scoci o cutie din plastic fără capac. Echipa alege un reprezentant al lor care să stea la o anumită distanță purtând această coroniță pe cap. Ei trebuie să arunce spre el 10 sau 20 de mingi. Primesc atâtea puncte câte reușește să prindă în cutie sărind, mișcându-se să le prindă. Se poate schimba jucătorul cu cutiacu un altul și continua până se ajunge la un anumit punctaj (se calculează timpul în care l-au atins). Apoi face asta o altă echipă schimbându-și pe rând jucătorii și aruncând același număr de mingi spre el. Câștigă echipa cu cel mai mare număr de mingi prinse sau care ajunge la numărul de mingi cerute (50-70) într-un timp mai bun.

3.Urechi sau coarne amuzante
La petrecerile care sunt în apropierea Crăciunului sau Paștelui, jucătorii trebuie să își facă corne de reni (Crăciun) sau urechi de iepurași (la Paști). Li se dau ciorapi tip dress și niște baloane pe care să le umfla și să le pună în baloane. Poate fi un joc doar pentru sărbătorit ori pentru părinții sărbătoritului. Se poate folosi doar ca amuzament sau și ca un concurs, câștigând cine reușește primul să termine urechile/ coarnele.

4. Reconstruiește-ți fața
Pe un carton se desenează un cerc și se taie două găuri lateral. Pe hârtie adezivă se fac ochii, nasul gura, se mai pot adăuga urechi, ochelari, mustață etc. Jucătorii trebuie să-și reconstruiască fața lor din spate, fără să se uite, numai pipăind cu mâinile figurinele. O să fie amuzant că nu le vor pune la locul potrivit. Se pot face și poze cu ei și chipul creat.

5. Turn din pahare
Fiecare echipă sau participant primește un număr egal de pahare de unică folosință. La start ei trebuie să facă câte un turn din ele. Câștigă cine face cel mai înalt turn.

Articole interesante

Lasa un comentariu