Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Invenţiile inedite ale copiilor

Invenţiile inedite ale copiilor
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Copii sunt plini de imaginaţie şi nu de puţine ori au idei originale. Unii dintre ei, au reuşit chiar să rămână în istorie prin invenţiile lor. Unele dintre invențiile lor au apărut din întâmplare, altele din necesitate – practic, la fel ca orice altă invenţie a omenirii.

Suzanna Goodin avea şase ani când a inventat biscuitele în formă de lingură pentru pisici. Sătulă să cureţe de fiecare dată lingura de mâncare a pisicii sale, Suzanna a ajuns să inveteze lingura comestibilă, uşurând astfel viaţa deţinătorilor de pisici din întreaga lume.

Jeanie Low avea opt ani când a invetat scăunelul pentru copii, adică un scăunel în miniatură care intră perfect sub chiuvetă şi pe care copiii îl pot scoate uşor, se pot urca pe el şi în felul acesta pot ajunge cu uşurinţă la chiuvetă.

Becky Schroeder şi-a început cariera la 14 ani. Becky a pus vopsea fosforescentă pe o coală de hârtie, sub foile de scris pentru a putea scrie pe întuneric. Invenţia ei a fost apoi folosită într-o mulţime de moduri.

Chelsea Lannon avea 8 ani când a invetat scutecul cu buzunar, un scutec care are un buzunar cu şerveţel şi pudră. Fetiţei i-a venit ideea atunci când o ajuta pe mama sa la creşterea frăţiorului mai mic.

Articole interesante

Lasa un comentariu