Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Activităţi de toamnă care dezvoltă cunoştinţele şi creativitatea

Activităţi de toamnă care dezvoltă cunoştinţele şi creativitatea
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Toamna este anotimpul perfect pentru o mulţime de activităţi şi jocuri în aer liber. Copiii îşi pot dezvolta cunoştinţele şi creativitatea.

Investigarea copacilor

Copacii din zona în care locuiţi sau din parcul pe care îl frecventaţi pot fi o atracţie deosebită pentru micii investigatori. Copiii pot recunoaşte special copacilor şi îşi pot expune cunoştinţele despre el: ce este, specii de păsări care au cuibul în respectivul copac sau ce vietăţi îşi fac scorbura în el, ce culoare au florile, ce fructe face.

Cursa cu obstacole

Nelipsită din niciun anotimp Cursa cu obstacole poate fi adaptată şi pentru toamnă. Pentru a construi obstacolele folosiţi tot ce găsiţi în natură: beţe uscate, conuri, frunze.

Joaca în frunze

Aduceţi o greblă şi puneţi copiii la treabă. Cei mici vor fi încântaţi de această activitate. Cu ajutorul greblei, vor construi un munte de frunze în care apoi pot sări sau se pot juca în voie. Atenţie însă, să îndepărtaţi orice obiecte din jur care ar putea provoca accidentări.

Culorile toamnei

Mergeţi afară, în pădure sau în parc. Alegeţi împreună cu cel mic o culoare, pe care cel mic va trebui apoi să o regăsească în natură. Notaţi toate lucrurile pe care le-a găsit pe traseu în culoarea respectivă. Puteţi încerca şi o altă variantă a acestei activităţi, dacă îi veţi da celui mic o cameră foto cu care să pozeze tot ce găseşte galben, verde, roşu sau ce altă culoare a fost stabilită iniţial.

Articole interesante

Lasa un comentariu