Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Vrei un joc nou? Confecționează-ți singur

Vrei un joc nou? Confecționează-ți singur

Zilele de vacanță pot părea lungi și plictisitoare atunci când vremea nu permite activități în exterior, e prea cald sau plouă. Dacă te-ai plictisit de jocurile cu care te jucai cu prietenii sau faminia, sau nu ai destule cu tine în vacanță, nu dispera. Este foarte simplu să faci rost de altele chiar fără să cheltui inutil pentru asta.

Dacă ai acces la o imprimantă, poți printa aceste jocuri de grup. Le poți folosi așa sau colora și completa după bunul plac. Folosește pioni, zaruri sau mici obiecte și jocul e gata. Le poți printa pe hârtie obișnuită A4 și apoi lipi pe un carton de la o cutie de ambalaj pentru a fi mai rezistente și a le folosi o perioadă mai îndelungată.  Tot mai jos vei găsi și modele de piese de domino, de șah și dreptunghiuri pe care poți desena cărți de joc, de Monipoly etc.

Daca nu ai piese pentru un joc sau sunt descompletate, iata cateva idei cu ce le-ai putea înlocui: pietricele pictate cu acuatele acrilice sau carioci permanenete, capace de sticle, mici obiecte confecționate din fetru sau cusute, nasturi, scoici, piese de lego, monede etc. Dacă nu au imprimantă un Tic Tac Toe sau alt joc este foarte ușor de desenat manual pe un carton, pe pânză, pe o bucată de lemn, ca în exemplele de mai jos. Important este să fii creativ, să nu te lași descurajat de vremea nefavorabila și să continui să te distrezi cu cei dragi.

Articole interesante

Lasa un comentariu