.Aratati ca functia g(x)=(integrala de la 2007 la x din f(t)dt)-integrala de la 2007 la x+1 din f(t-1) dt) ,f continua pe R,este constanta pe R.
MULTUMESC!
Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.
Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.
Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.
V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.
Motivul pentru care raportezi utilizatorul.
Fie t-1=z->dz=dt i pentru t=2007->z=2006 si entru t=x+1->z=x deci expresia ceruta devine ;g(x)=∫_2007^x▒f(t).dt-∫_2006^x▒f(t).dt=(F(x)-F(2007) )-(F(x)-F(2006) )=F(2006)-F(2007)=-f(c) unde ;C∈(2006 ,2007) unde f(c)este o constanta
Multumesc mult!!merge si cu consecinta T.lui Lagrange,se obtine acelasi lucru.Toate cele bune!