Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.
Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.
Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.
V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.
Motivul pentru care raportezi utilizatorul.
Ec se rezolva pe baza formulei clasice ;🙁 5x+7)-(5x-12)+3(al 3-a radical din
(a+b)^3=a^3+b^3+3ab(a+b) sau (a-b)^3=a^3-b^3-3a.b(a-b)
a) (al 3-a radical din (5x+7))-(al 3-a radical din (5x-12))=1
ridicam la puterea 3-a si vom avEA
(5x+7).(5x-12)).((a; 3-a radical din (5x+78))-(al 3-a radical din (5x-12)))=1 , sau ;6=(al 3-a radical din (5x+7)(5x-12)) . Ridicam din nou la puterea 3-a si avem; 216=25x^2–25x-84 sau x^2-x-12=0 ->x’=-3 si x”=+4
b) Se face la fel ca primul folosind formula cu ; (a+b)^3=….. Te rog sa incerci si tu COLEGA SUCCES
nu inteleg cu ti-a dat
6=(al 3-a radical din (5x+7)(5x-12)