Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Un nou scenariu pentru deschiderea anului școlar: elevii ar putea reveni în bănci pe 1 octombrie

Un nou scenariu pentru deschiderea anului școlar: elevii ar putea reveni în bănci pe 1 octombrie
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Data de începere a noului an școlar nu este încă certă. Dacă până acum, elevii și cadrele didactice știau că urmeaza să înceapă cursurile pe 14 septembrie, acum se ia în calcul un scenariu nou față de cele vehiculate până acum. Potrivit ultimelor informării, confirmate de oficialități, elevii ar putea să meargă la școală începând cu data de 1 octombrie, iar până atunci să urmeze cursurile desfășurate online, un scenariu pe care o parte dintre medicii epidemiologi şi cei infecţionişti consultaţi de autorităţi îl susţin pentru începerea în siguranţă a noului an şcolar.

Informaţia a fost confirmată de premierul Ludovic Orban. „Au fost discuţii pe tema asta, există puncte de vedere exprimate de specialişti, în special de medici – epidemiologi, infecţionişti – care spun că atât profesorii, cât şi copiii într-un procent foarte mare revin din concedii, că pe anchetele epidemiologice o mare parte dintre cei infectaţi au spus că au fost în concediu sau într-un weekend într-o deplasare de concediu şi s-a discutat acest lucru (n.r. – amânarea începerii  anului şcolar până la 1 octombrie). Încă nu s-a luat o decizie în acest sens. În mod evident, vom anunţa în timp util dacă se va lua o decizie. Deocamdată sunt nişte opinii care au fost exprimate”, a declarat Ludovic Orban, potrivit adevărul.ro.

Citește și:   Școala se mută online începând de astăzi până pe 29 septembrie

Articole interesante

Lasa un comentariu