Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Școlile rămân închise până în septembrie. Cum se încheie mediile

Școlile rămân închise până în septembrie. Cum se încheie mediile
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Școlile, grădinițele și universitățile nu se vor mai redeschide în actualul an şcolar, elevii urmând să revină la cursuri în septembrie.

Până pe 12 iunie, când se închide oficial anul școlar 2019-2020, elevii vor continua cursurile online. Mediile vor fi încheiate cu notele pe care elevii le-au obtinut pana acum, iar în cazuri excepţionale se mai poate face o evaluare suplimentară.

O situație specială este în cazul elevilor din clasele terminale, a VIII și a XII. Elevii claselor terminale de gimnaziu, liceu şi profesională vor putea reveni la cursuri după 2 iunie. În situaţia în care la şcoală vor fi mai puţini elevi, normele de distanţare socială vor putea fi astfel respectate. În clasă vor fi maximum 10 elevi, ei vor sta maximum două-trei ore şi se vor pregăti pentru examenele naţionale.

Şi examenele se vor organiza cu respectarea măsurilor de distanţare socială. Elevii vor sta la distanţă mare unii de alţii, vor intra pe un coridor, vor ieşi pe alt coridor. Se vor face dezinfecţii regulate, se va măsura temperatura tuturor persoanelor care intră în şcoală. Toate regulile care vor trebui respectate pe perioada Evaluării Naționale și respectiv a Bacalaureatului, urmează să fie comunicate în detaliu de reprezentanţii Ministerului Educaţiei.

Citește și:   Au început înscrierile în clasa pregătitoare. Actele necesare și calendarul înscrierii

Articole interesante

Lasa un comentariu