Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Școli închise în București pe 30 și 31 mai

Școli închise în București pe 30 și 31 mai
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Joi, 30 mai, școlile care se afla pe traseul pe care îl va parcuge Papa Francisc în timpul vizitei sale în România, vor fi închise. Vineri, 31 mai, urmează ca toate școlile din București să fie închise, conform unui anunț făcut de Primăria Capitalei și Inspectoratul Școlar.
Cursurile liceelor, şcolilor şi grădiniţelor aflate pe o rază de 1-2 km, pe traseul vizitei Papei Francisc vor fi suspendate joi 31 mai.

„În ceea ce priveşte organizarea propriu-zisă pentru zilele de 30 şi 31, până pe 2 iunie  în colaborare cu Inspectoratul Şcolar General care a discutat cu Federaţiile Cadrelor Didactice şi asociaţiile de părinţi, s-a convenit asupra unei soluţii agreate de toţi cei implicaţi, tocmai pentru a nu fi reproşuri sau discuţii, astfel încât având în vedere restricţiile de securitate şi de circulaţie că în zilele de 30 şi 31 mai, cursurile din grădiniţe, şcoli şi licee, de pe traseul principal al suveranului Pontif să fie suspendată, cât şi unităţile de învăţământ de pe o rază de 1,2 km adiacentă traseului oficial. Concret Inspectoratul Şcolar va transmite fiecărei unităţi de învăţământ vizate, decizia de a se închide cursurile. Iar în ceea ce priveşte celelalte unităţi de învăţământ care nu sunt direct afectate de acest traseu oficial, de securitate şi de organizare şi de restricţii de trafic şi circulaţie, dar care pot fi afectate prin amploarea acestui eveniment şi prin faptul că în Bucureşti vor veni mii de pelerini, decizia de suspendare a cursurilor rămâne la latitudinea membrilor consiliilor de administraţie”, a declarat primarul Bucureștiului, Gabriela Firea, conform adevarul.ro

Citește și:   Începe evaluarea națională pentru clasele a II-a, a IV-a și a VI-a

La rândul său, Ioana Neacșu, inspector general, a anunțat că vor fi demarate procedurile necesare pentru suspendarea cursurilor:  „Ținând cont de recomandările Poliției, vă propunem ca pentru data de vineri să suspendăm cursurile în toate școlile din București, iar joi să fie suspendate parțial. Vom demara procedurile pentru suspendarea cursurilor total pentru data de vineri”, a anunțat inspectorul general.

Articole interesante

Lasa un comentariu