Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Școala se mută online începând de astăzi până pe 29 septembrie

Școala se mută online începând de astăzi până pe 29 septembrie
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

După un început anevoios de an școlar, elevii au deja parte de primele zile în care nu vor merge la școală. Mai exact, între 25-29 septembrie activitatea didactică ce presupune prezenţa fizică a elevilor şi a cadrelor didactice din unităţile de învăţământ preuniversitar în care sunt organizate secţii de votare se suspendă. Aceasta se va desfăşura exclusiv în sistem online, potrivit comunicatelor oficiale.

De vineri, 25 septembrie şi până marţi, 29 septembrie, inclusiv, şcolile şi grădiniţele de stat în care se organizează secţii de votare vor desfăşura cursuri doar online, potrivit unui comunicat al Ministerului Educaţiei.

În aceste zile, școlile care se numără printre cele menționate în comunicat își vor desfășura activitatea didactică conform metodologiei de predare online.

Revenirea copiilor în bănci se va face în data de 30 septembrie, conform scenariilor aprobate de către comitetele judeţe/al municipiului Bucureşti pentru situaţii de urgenţă, cu respectarea tuturor condiţiilor de siguranţă şi igienă sanitară.

Citește și:   Desfășurarea cursurilor, decizii importante: ce școli s-ar putea închide, unde s-a trecut în scenariul roșu

Articole interesante

Lasa un comentariu