Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Școala începe online pe 11 ianuarie

Școala începe online pe 11 ianuarie
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Vacanța elevilor se încheie pe 11 ianurie. Începând de luni se vor relua cursurile online pentru toate unitățile de învățământ. La jumătatea lunii se va face o analiză a tuturor datelor legate de pandemie şi se va lua o decizie în consecinţă în legătură cu modul în care se vor continuă cursurile.

„Orice scenariu este deschis. Nu excludem absolut niciun scenariu – nici scenariul în care am putea avea o redeschidere în zone care înregistrează o incidenţă mai mică, nu excludem nici prioritizarea pe niveluri de educaţie, nu excludem absolut niciun scenariu.”, a declarat ministrul Educației.

Redeschiderea școlilor în format clasic se ia în calcul începând cu semestrul al II-lea. După întâlnirile ministrului cu sindicatele din învățământ și organizațiile de elevi, studenți și părinți, Ministerul Educației a trasmis următorul comunicat.”S-a reiterat dorința de deschidere în format clasic a semestrului al II-lea, pe 8 februarie, sub rezerva evoluției epidemiologice și a evoluției campaniei de vaccinare, înțelegându-se importanța prioritizării stării de sănătate a elevilor și profesorilor prin diminuarea riscurilor, fără a neglija importanța procesului educațional, inclusiv necesitatea imperativă a organizării unor acțiuni remediale. Nu se va exclude niciun scenariu care va rezulta în urma unei analize responsabile realizate în ultima decadă a lunii ianuarie, de către factorii decizionali îndreptățiți, referitor la modalitatea de derulare a activităților didactice în semestrul II.

Citește și:   Ce NU au voie să facă elevii în noul an școlar

Susținerea examenelor naționale, cu prezență fizică, la datele planificate, pe baza unor tematici de examen adaptate/corelate cu materia predată și susținerea unor evaluări premergătoare examenelor, astfel încât să existe suficient timp pentru acțiuni remediale, focusate pe rezultatele analizelor/evaluărilor/simulărilor. ”

Articole interesante

Lasa un comentariu