Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Patru echipe de elevi din România participă la Campionatul Mondial de Robotică

Patru echipe de elevi din România participă la Campionatul Mondial de Robotică
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Patru echipe de elevi din România participă la Campionatul Mondial de Robotică din Statele Unite. Elevii vor ajunge la Detroit, acolo unde va avea loc, între 24 şi 27 aprilie, Campionatul Mondial de Robotică.

Echipele de elevi români care şi-au câştigat locul în finala mondială şi care acum se vor confrunta în S.U.A. cu cele mai bune din întreaga lume sunt  RobotX HD, echipa Colegiului Naţional de Informatică „Traian Lalescu”, din Hunedoara, WattsUp, echipa Colegiului Naţional „Dinicu Golescu”, din Câmpulung Muscel, XEO, echipa Colegiului Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia şi Quantum Robotics, echipa Liceului Teoretic Internaţional de Informatică Bucureşti, conform adevarul.ro

La sfârșitul lunii martie a avut loc Campionatul Național și de atunci și până acum când urmează să plece în Statele Unite, echipele câștigătoare au petrecut zile întregi în laboratoarele de robotică pentru a se asigura că roboţii lor pot face faţă oricăror încercări din teren cu viteză şi acurateţe.

De asemenea, Andrei Ştefan Istudor, membru al echipei BRICKBOT, de la Colegiul Naţional „Unirea” din Focşani, Raluca Rusu, din echipa Esentza Robotics a Colegiului Naţional „Petru Rareş” din Beclean şi Adrian Vasile Negoiţă, membru al echipei Wafy, a Colegiului Tehnic „Constantin Brâncuşi” din Petrila sunt alti trei robotisti participă la Campionatul Mondial din Detroit şi vor avea parte de o experienţă specială alături de Dean Kamen, fondatorul FIRST şi alţi parteneri.

Citește și:   15 ianuarie - Ziua Culturii Naționale, marcată prin evenimente si concerte online

Articole interesante

Lasa un comentariu