Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Mărțișoarele și florile vor fi permise de 1 și 8 martie la școală

Mărțișoarele și florile vor fi permise de 1 și 8 martie la școală
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

După un an școlar atipic și multe ore petrecute la școala online, vine o nouă veste bună pentru elevii și cadrele didactice care s-au revăzut din nouă la școală din 8 februarie, odată cu începerea celui de-al doilea semestru: sărbătorile de 1 și 8 martie nu vor fi umbrite de niciuna dintre restricțiile impuse din cauza pandemiei, astfel că florile și marțișoarele vor fi permise la școală în aceste zile.

Clarificarea de la oficialități vine în contextul în care ordinul comun privind regulile ce trebuie respectate în școli pe timp de pandemie de la deschiderea acestora prevede că este interzis schimbul de obiecte personale.

„Există un ordin comun care interzice schimbul de obiecte personale. Ministerul educației nu se implică, nu dorește și nici nu poate să schimbe valoare de simbol a unei flori în obiect personal, cu atât mai mult un mărțisor. Ministerul educației nu a transmis nicio interdicție, nici măcar cu titlu de recomandare pe subiectul unor simboluri precum flori sau mărțisoare. Putem noi să vrem orice dar nu putem noi să schimbăm acest obicei, este ipocrizie altfel. Ministerul nu se implică în niciun fel,” a explicat ministrul educației pentru HotNews.ro.

Citește și:   Coronavirus: cum se fac cursurile în țările care au redeschis școlile

Articole interesante

Lasa un comentariu