Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Începe evaluarea națională pentru clasele a II-a, a IV-a și a VI-a

Începe evaluarea națională pentru clasele a II-a, a IV-a și a VI-a
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Marți, 7 mai, începe evaluarea națională pentru 550.000 de elevi din clasele a II-a, a IV-a și a VI-a.

Potrivit calendarului evaluării naționale, marți elevii de clasa a II-a vor susține probele scrise la limba română și limba maternă. Miercuri, 8 mai, vor fi susținute testele de citire aferente acestor discipline.

Testul la matematică este programat în data de 9 mai, în timp ce proba de limba română, scris și citit, pentru elevii din rândul minorităților naționale se va desfășura pe 10 mai.

Evaluarea competențelor fundamentale dobândite în ciclul primar, finalul clasei a IV-a, se derulează după următorul calendar: limba română – 14 mai, matematică – 15 mai și limba maternă – 16 mai.

Elevii claselor a VI-a vor susține evaluarea competențelor fundamentale acumulate în ciclul inferior al gimnaziului în zilele de 22 mai – limba și comunicare și 23 mai – matematică și științele naturii.

Durata alocată rezolvării este de 30 de minute pentru fiecare test administrat elevilor de clasa a II-a, respectiv de 60 de minute pentru elevii claselor a IV-a și a VI-a. Testele vor fi evaluate de către cadrele didactice din unitățile de învățământ în care acestea se desfășoară, în termen de cel mult 7 zile de la data susținerii ultimului test.

Citește și:   Structura anului școlar 2020- 2021, în dezbatere publică. Ce schimbări se anunță

Rezultatele individuale obținute la aceste evaluări nu se afișează, nu se comunică public și nu se înregistrează în catalogul clasei.

Articole interesante

Lasa un comentariu