Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Elevii nu mai dau teze în acest an școlar

Elevii nu mai dau teze în acest an școlar
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Anul școlar atipic 2020-2021 mai aduce o schimbare pentru elevi, de această dată în legătură cu modalitatea de evaluare prin intermediul tezelor. Potrivit anunțului făcut de ministrul Educației, anul acesta elevii nu mai dau teze.

„În ceea ce priveşte susţinerea tezelor, susţinerea lucrărilor scrise semestriale, după consultarea pe care am avut-o cu toţi factorii implicaţi, am luat decizia ca acestea să nu se mai susţină anul acesta şcolar. Să nu uităm că tezele se susţin doar la două sau trei discipline, în rest se realizează evaluarea sumativă. Deci tezele nu se susţin, însă au fost înlocuite cu evaluarea sumativă” a declarat Monica Anisie, potrivit news.ro.

O altă schimbare recentă care le-a fost comunicată elevilor este aceea referitoare la olimpiadele școlare și concursurile care se organizau până acum și care, pentru acest an școlar, sunt suspendate, fiind emis un ordin de ministru în acest sens.

Ministrul Educaţiei a mai menţionat că elevii din clasele a opta şi a douăsprezecea vor putea participa la pregătiri începând cu semestrul al doilea, iar până atunci pot face „teste de antrenament” pe care le găsesc pe site-ul Ministerului Educaţiei.

Citește și:   Schimbări pentru elevi. Se reduce numărul de ore la școală!

„Începând cu semestrul al doilea vom avea măsuri concrete şi anume teste de antrenament aşa cum am făcut şi în anul trecut şcolar, acestea sunt puse şi acum la dispoziţia elevilor, le pot găsi  pe site-ul Ministerului Educaţiei le pot găsi încă de pe acum, dar în semestrul al doilea săptămânal vom pune teste de antrenament, vom continua lecţiile de la programul Teleşcoala şi pregătirea acestora faţă în faţă”, a adăugat Monica Anisie.

Articole interesante

Lasa un comentariu