Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Două săptămâni acasă pentru elevi și noi restricții

Două săptămâni acasă pentru elevi și noi restricții
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Creșterea numărului de infectați cu Covid 19 în țară, a adus din păcate din nou modificări în programul de școlarizare și în alte servicii care îi privesc pe copii, după cum urmează:

Se închid școlile și grădinițele pentru două săptămâni în perioada 25.10.2021-07.11.202- incluzând învățământ preșcolar, primar, gimnazial, liceal, profesional și postliceal. Cadrele didactice vor continua activitatea. Nu este încă stabilit clar dacă aceste 2 săptămâni se vor recupera sau anul școlar se va decala cu două săptămâni în vată.
După această perioadă s-a propus revenirea în format fizic în localitățile cu incidență sub 6/mie după cele 2 săptămâni, cu continuare online pentru restul localităților. Excepție: învățământul preșcolar și primar, care continuă în format fizic.
Creșele rămân deocamdată deschise.

Până pe  8 noiembrie se închid și activitățile unităților de After-School.

Internatele și căminele rămân deschise, dar se pot închide clădirile în care apar 3 cazuri de Covid 19  în interval de 7 zile.

Copiii și însoțitorii pot folosi locurile de joacă. Acestea vor fi deschise între orele 5-21 și se recomandă a funcționa la maximum 30% din capacitate. Cum multe se află în aer liber și nu au prevăzută o anumită capacitate, părinții trebuie să se orienteze la fața locului și să-și ducă copii acolo numai dacă nu sunt foarte mulți copii. Însoțitorii adulți trebuie să fie și ei vaccinați sau trecuți prin Covid la 15-180 zile de la confirmare.

Citește și:   Copiii și bunele maniere în călătorie

Sport- Același procentaj de 30% și condițiile de vaccinare ori dovada că au trecut prin boală pentru adulți, trebuie să se respecte și pentru accesul în piscine sau unități sportive sau de fitness iar sporturile în aer liber se pot practica de maximum 10 participanți. Competițiile sportive planificate în această perioadă se pot desfășura dar fără spectatori.

Articole interesante

Lasa un comentariu