Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Desfășurarea cursurilor, decizii importante: ce școli s-ar putea închide, unde s-a trecut în scenariul roșu

Desfășurarea cursurilor, decizii importante: ce școli s-ar putea închide, unde s-a trecut în scenariul roșu
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Elevii și cadrele didactice din București ar putea reveni din nou la sistemul de cursuri online, integral. Mai exact, potrivit reprezentaților guvernului școlile din Capitală vor trece în regim online doar dacă rata de incidență va trece pragul de 3 persoane infectate cu coronavirus la mia de locuitori.

Comitetul pentru Situații de Urgență ar putea lua decizia închiderii școlilor în Capitală, în contextul în care numărul infectărilor cu COVID-19 au crescut alarmant. Numărul elevilor care s-au îmbolnăvit de COVID-19 a crescut cu aproape un sfert în ultima săptămână. Sunt deja aproape 2.800 de cazuri noi raportate de la începutul anului școlar.

Și în Bacău s-a lua deciza închiderii școlilor. Mai exact, potrivit unei decizii luate vineri, de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bacău, toate şcolile din acest municipiu vor funcţiona, începând de luni, 12 octombrie, doar în sistem online pentru următoarele 14 zile. Totodată, CJSU a mai stabilit că directorii unităţilor de învăţământ preuniversitar vor stabili pentru elevii din anii terminali (clasele a IV a, a VIII-a şi a XII-a) un program de recuperare a materiei în format „faţă în faţă” care va fi implementat după terminarea perioadei în care cursurile se vor efectua online, se precizează într-un comunicat de presă al Prefecturii Bacău.

Citește și:   Schimbări la înscrierea în clasa pregătitoare: cum se va face repartizarea copiilor în clase

Articole interesante

Lasa un comentariu