Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

A început vacanța de vara! Când se vor întoarce elevii la școală

A început vacanța de vara! Când se vor întoarce elevii la școală
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Peste 2.9 milioane de elevi sunt de astăzi în vacață de vară. În timp ce aceștia își fac deja planurile pentru următoarele trei luni, elevii de clasa a VIII se pregătesc pentru Evaluarea Națională care începe marți, urmând că rezultatele să fie afișate pe 25 iunie.

Nici pentru elevii clasei a XII-a nu a venit încă vacanța, aceștia mai având de susținut câteva probe ale examenului de Bacalaureat, care a început pe 3 iunie cu probele orale. De astăzi, urmează probele scrise ale Bacalaureatului: Limba și literatura română, limba și literatură maternă, proba obligatorie a profilului și proba la alegere a profilului și specializării. Afişarea primelor rezultate este programată pentru data de 8 iulie şi este urmată de depunerea eventualelor contestaţiilor. Între 9 şi 12 iulie vor fi soluţionate eventualele contestaţii, în timp ce afişarea rezultatelor finale este prevăzută pentru data de 13 iulie.

Toți elevii se vor întoarce la școală pe 9 septembrie. Anul școlar 2019-2020 începe pe 9 septembrie și se încheie pe 12 iunie 2020. Al doilea semestru va începe pe 13 ianuarie.

Elevii de clasa a VIII-a vor încheia cursurile în 5 iunie, iar cei de clasa a XII-a şi a XIII-a seral şi frecvenţă redusă vor încheia cursurile în 29 mai. Anul şcolar nu va mai fi la fel de fragmentat ca până acum. Astfel, semestrul I se va încheia în 20 decembrie, când începe vacanţa de iarnă.

Citește și:   Idei de activităţi amuzante pentru toate vara

În săptămâna 26 noiembrie octombrie – 3 noiembrie, preşcolarii şi copiii din clasele primare vor avea vacanţă.

Semestrul al II-lea începe în 13 ianuarie şi se încheie în 12 iunie, iar vacanţa de primăvară va fi în perioada 4-21 aprilie.

Programul „Şcoala altfel” se va desfăşura în perioada 7 octombrie 2019 – 20 mai 2020, pe o perioadă de cinci zile lucrătoare.

Articole interesante

Lasa un comentariu