daca a+b+c=175 si a+2c=200, se cere (2a+b+3c)x(c-b).
eu am descompus asa:
(a+b+c)+(a+2c)x(c-b)=175+200x(c-b)=375x(c-b)=……… de aici nu mai stiu sau am gresit undeva. Multumesc pentru raspuns!
Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.
Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.
Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.
V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.
Motivul pentru care raportezi utilizatorul.
a+b+c=175 (1)
a+2c=200 (2)
(1) +(2) echivalent cu a+b+c+a+2c=175+200 sau 2a+b+3c=375 rezulta primul factor
(2) -(1) si rezulta al II-lea factor