Demonstraţi că dacă A şi B sunt matrice pătratice de ordin n atunci Tr(αA+βB) = αTr(A)+βTr(B). (Tr(X) este urma matricei X şi nu transpusa acesteia care se notează t^X).
Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.
Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.
Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.
V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.
Motivul pentru care raportezi utilizatorul.
desi sunt doar utilizator fara nici un drept rog sa nu se mai raspunda la un nivel absolut jenant de intrebari,intrebari al caror raspuns pot fi gasite printr-un nivel minim de gandire sau rasfoire al manualului,forumului,sau google.
Trebuie sa ajutam oamenii,dar nu sa le dam mura-n gura,pentru exercitii de nota 3.
Domnule Munteanu !
Ce propuneti dumneavoastra , la prima vedere ,este o idee perfecta dar ,tinand cont de realitate, ideea devine discutabila . Incercam sa „salvam de la inec ” pe unii colegi dar , daca ei continua sa se „inece ” mereu , vor reusi sa se „inece” definitiv. Scuzati-mi ideea , Cu deosebi respect . DD.
Chiar http://forum.matematic.ro/viewtopic.php?t=3299prevede ce ati spus dumneavoastra (Regula 10: Nu postati exercitii de o dificultate foarte scazuta la care puteti gasi rezolvari in orice manual sau la care v-ar putea ajuta persoane din jurul dumneavoastra si Regula 9: La orice problema la care se cere ajutor, solicitantul va trebui sa dea detalii asupra ideilor, incercarilor si realizarilor sale. Incurajam dialogul si nu oferirea rezolvarilor fara un minim efort anterior al solicitantului. Pe cei dornici sa ajute ii rugam sa dea ideea (idei) de rezolvare a unei probleme, pasii de rezolvare a unui exercitiu sau explicatii la dificultatile clar exprimate de catre solicitanti. ).