Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Povestea micului ren Bobble care şi-a împlinit visul

Povestea micului ren Bobble care şi-a împlinit visul
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Bobble este un mic ren ce trăia pe lângă casa lui Moş Crăciun. Renul avea doar 3 luni şi încă nu avea coarne. Bobble era singurul ren al Moşului care nu putea să zboare, tocmai din cauză că nu avea încă coarnele fermecate care îi ajută pe ceilalți reni ai lui Moş Crăciun să zboare.

Micul Bobble visa mereu că i-au crescut corniţele şi poate zbura la fel ca toţi ceilalţi reni, iar Moşul l-a ales şi pe el să tragă sania în noaptea magică de Crăciun când merge din casă în casă pentru a lăsa daruri copiilor. Dar de fiecare dată se trezea şi realiza că totul era doar un vis şi că încă nu îi crescuseră corniţele.

Într-o dimineaţă, când micul ren s-a trezit din somn, acesta i-a povestit cu lacrimi în ochi Moşului visul său. “Am avut din nou acelaşi vis. Am visat că mi-au crescut corniţele fermecate şi pot să merg cu tine să împărţim daruri copiilor…dar când mă trezesc realizez că nu am încă corniţe.”

“Nu-ţi face griji, Bobble, visul tău va deveni realitate în curând. Trebuie să mai ai răbdare puţin.”

Citește și:   Povestea îngeraşului din bradul de Crăciun

În acea noapte, după ce micul ren a adormit, Moşul s-a apropiat de patul lui, l-a luat uşor în braţe, fără să îl trezească şi la pus pe Bobble în sania cu care urmă să plece în cea mai importantă călătorie din an – cea din Ajunul Crăciunului. Moşul şi-a pus costumul său roşu, sacul cu jucării era pregătit, iar sania trasă de reni a pornit la drum, urcând spre cer odată cu celebrul “HO, HO,HO” al Moşului. Bobble s-a trezit şi nu i-a venit să creadă că zboară în sania moşului.

Moşul s-a întors spre Bobble şi i-a spus: “Vezi micuțule ren, nu a mai fost mult până să zbori în sania mea. Dar nu a trebuit să aştepţi să îţi crească corniţele magice pentru ca visul tău să devină realitate.”

Şi în acest fel Bobble a învăţat o lecție importantă: uneori trebuie să avem mai multă răbdare pentru că tot ceea ce visam să devină realitate. Trebuie să facem eforturi, poate chiar sacrificii şi să fim întotdeauna perseverenţi ca să ni se împlinească dorințele.

Articole interesante

1 comentariu

  1. Buna Anca, apreciez foarte multe povestea ta pentru ca am reusit si eu sa-mi indeplinesc dorinta de craciun si am reusit sa topesc o inima de gheta cu povestea ta calda. Iti multumesc si sa nu renunti la pasiunea pe care o ai legata de scris povesti.

Lasa un comentariu