Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Filme de Crăciun pentru întreaga familie

Filme de Crăciun pentru întreaga familie
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Intră în atmosfera sărbătorilor de iarnă vizionând câteva dintre cele mai cunoscute și îndrăgite filme pentru Crăciun, în care Moșul și spiridușii sunt, de cele mai multe ori, personajele principale.

Singur Acasă

De departe cea mai cunoscută poveste de Crăciun este cea făcută celebră de Kevin (Macaulay Culkin), un băieţel de 8 ani care trebuie să apere casa de doi hoţi, atunci când, din greşeală, a rămas singur acasă în timp ce familia lui e plecată în vacanţa de Crăciun.

Miracolul de pe Stradă 34
Kriss Kringle se angajează ca Moş Crăciun în marele magazine Cole’s şi devine în scurt timp cel mai iubit om din New York. Susan şi mama ei, manager la Cole’s, par a fi singurele care nu cred în Moş Crăciun. Nici managerii magazinul concurent nu cred şi chiar înscenează moşului comiterea unei infracţiuni pentru a fi arestat sau închis într-un ospiciu. Un tânăr avocat decide să îl apere, demonstrând judecătorului că bătrânul este adevăratul Moş Crăciun. Un film care demostrează că de Crăciun miracolele există.

O poveste de Crăciun
O poveste care dezvăluie drumul unui bătrân ce trebuie să se confrunte cu fantomele Crăciunului trecut, Prezentului şi Viitorului apropiat, pentru a-l ajuta să reînvie bunătatea din inima lui rece.
În apropierea Crăciunului, cea mai veselă zi a anului, Scrooge îşi dă seama de contrastele personalităţii sale. În această versiune a filmului, Jim Carrey joacă patru roluri diferite .

Citește și:   Bradul de Crăciun: istorie, tradiții, curiozități


Un bunic de Crăciun

Fimul este o poveste emoţionantă ce merită văzută sau revăzută în preajma Crăciunului. Berts este un fost actor de filme şi cântăreţ care s-a retras din showbiz şi s-a înstrăinat de fiica sa şi de nepoata lui de 9 ani, Becca. Bert se pregătea să îşi vândă casa şi să se mute într-un cămin pentru persoane în vârstă, când este nevoit să aibă grijă de Becca atunci când mama ei se internează în spital. Legătura dintre Bert şi nepoţica să devine atunci tot mai puternică.

Elful
Buddy este un copil de la orfelinat care se strecoară în sacul de jucării al lui Moş Crăciun şi ajunge la Polul Nord! Atunci când îşi dă seama că nu se poate adapta în lumea spiriduşilor, deoarce a crescut de trei ori mai mare decât un spiriduş normal, Buddy hotărăşte să plece la New York pentru a-şi găsi adevărata familie şi să readucă sărbătoarea Crăciunului în conştiinţa celor ce nu vor să mai creadă în existenţa Moşului.

Articole interesante

Lasa un comentariu