Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Activități pentru copii în Ajunul Crăciunului

Activități pentru copii în Ajunul Crăciunului
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

În Ajunul Crăciunului cel mai important lucru este sosirea lui Moş Crăciun. Pentru că Moşul nu anunţă din timp ora la care va sosi, în seara de Ajun mai poţi face şi alte activităţi care să te ajute să simţi din plin gustul acestei sărbători.

Iată câteva activităţi speciale pentru ziua de Ajun:

Împodobirea bradului

Chiar dacă mulţi copii sunt nerăbdători şi până în seara de Ajun au bradul deja împodobit, tradiţia spune că acesta se împodobeşte cu o zi înainte de Crăciun. Vă puteţi abate însă de la tradiţie şi puteţi alege un brad ecologic, artificial.

Colindatul

Colindatul este una dintre cele mai vechi tradiţii româneşti, care se păstrează în fiecare zona din ţara noastră.

Obiceiurile sunt diferite dintr-un colţ al altul al ţării, însă sunt extrem de spectaculoase şi sunt felul în care cetele vesele de colindători merg prin casele oamenilor să vestească venirea Crăciunului.

Învaţă un colind şi mergi împreună cu câţiva prieteni la colindat, măcar prin vecini. Bucuria te va cuprinde imediat, iar Crăciunul va avea şi mai mult farmec pentru tine şi pentru cei pe care îi vei colinda.

Citește și:   Experiment: Moneda magică

De asemenea, tot tradiţia spune că în seara de Ajun trebuie să primeşti la rândul tău câţiva colindători.

“Gustarea” pentru Moş Crăciun

Ai împodobit bradul şi aştepţi acum cu nerăbdare dimineaţa din ziua de Crăciun. Nu uita însă că Moş Crăciun vine de la drum şi mai are multe case de vizitat până îşi încheie călătoria pe anul acesta, aşa că lasă-i lângă brad câţiva biscuiţi şi o cană cu lapte.

Povestea despre Crăciun

Seara de Ajun este momentul perfect pentru una dintre frumoasele poveşti cu şi despre Crăciun pentru a intra în atmosfera magică, alături de întreaga familie.

Filme de Crăciun

Când toată casa este îmbrăcată de sărbătoare şi bradul este împodobit, atunci întreaga familie se poate aşeza comod pentru un maraton de filme despre Crăciun. De la comedii şi până la animaţii celebre, filmele speciale de Crăciun, vor fi pe placul tuturor.

Articole interesante

Lasa un comentariu