Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Teorema unghiului de 30 de grade

Teorema unghiului de 30 de grade

Dacă un triunghi dreptunghic are un unghi de 30o atunci lungimea catetei opuse acestuia este egală cu jumătate din lungimea ipotenuzei.

Teorema unghiului 30 grade

Articole interesante

6 comentarii

 1. Cred ca Einstein a facut o greseala sa nu creeze doua bombe atomice

  • Ai dreptate…. Matematica din/ si impreuna cu asa zisa „scoala” sunt o tortura care distruge integritatea psiho-fizica a elevilor, destinele lor si, odata cu asta, intreaga tara ! Chestiune demonstrata de catre Prof. Dr. Aurelia Cordeanu prin studiul impactului programei scolare asupra sanatatii elevilor facut in 2007 in cadrul Inst. de Sanatate Publica Buc. ! Unde mai pui ca tortura este interzisa in Constitutia Romaniei prin art. 22 !!!
   Trist este ca multi tampiti considera salbaticia asta de „scoala” o chestie de „performanta”, desi se vede cu ochiul liber cand ne uitam la dezastrul din jurul nostru unde a dus si duce incontinuare mizeria asta terorista.

  • matematica ii cel mai important lucru ever 🙂

 2. Se vede ca nu ti-a placut scoala, Cristinel draga, dar nu-i nimic, poti intra oricand in politica, ca acolo nu iti trebuie matematica si, mai nou, nici gramatica…

  • Ca veni vorba…. Politica e plina de d-aia care au absolvit cu „magna cum laude” PSEUDO-„scoala” romaneasca…. Au stiut „sa tina pasul”, fraudandu-si maculatura SALBATICIEI, numita „diploma”, altminteri si-ar fi distrus sanatatea si viata ca atatia altii care s-au straduit si sa straduiesc sa fie corecti intr-o lume de-asta a INCUIATILOR de teapa ta . Vezi studiul din 2007 al Institutului de Sanatate Publica Bucuresti!!!!

  • Se vede ca ai absolvit PSEUDO-„scoala” romaneasca…. Esti incapabil sa INTELEGI! Una este sa -ti „placa scoala”, o scoala ADEVARATA a FRUMUSETII, de care noi inca n-avem parte pt ca aceasta i-ar incurca teribil pe ticalosi, , bazata pe Drepturile Naturale ale Omului, pe ADEVARATA EDUCATIE a caracterului frumos si a respectului fata de om si altceva este sa-ti placa mizeria asta, dovedita criminala (vezi studiul din 2007!!!), sa iubesti TORTURA si pe TORTIONARII ei!
   Probabil esti un PSEUDO-„profesor”, SALBATIC, al acestor vremuri, fara vocatie si cu totul strain de ARHETIPUL DOMNULUI TRANDAFIR….
   Nicolae Iorga spunea cu genialitate: „Cum arata scoala asa arata tara”.

Lasa un comentariu