Teorema unghiului de 30 de grade

6

Dacă un triunghi dreptunghic are un unghi de 30o atunci lungimea catetei opuse acestuia este egală cu jumătate din lungimea ipotenuzei.

Teorema unghiului 30 grade6 comentarii

  • Ai dreptate.... Matematica din/ si impreuna cu asa zisa "scoala" sunt o tortura care distruge integritatea psiho-fizica a elevilor, destinele lor si, odata cu asta, intreaga tara ! Chestiune demonstrata de catre Prof. Dr. Aurelia Cordeanu prin studiul impactului programei scolare asupra sanatatii elevilor facut in 2007 in cadrul Inst. de Sanatate Publica Buc. ! Unde mai pui ca tortura este interzisa in Constitutia Romaniei prin art. 22 !!!
   Trist este ca multi tampiti considera salbaticia asta de "scoala" o chestie de "performanta", desi se vede cu ochiul liber cand ne uitam la dezastrul din jurul nostru unde a dus si duce incontinuare mizeria asta terorista.

    (63)
    (22)
 1. Se vede ca nu ti-a placut scoala, Cristinel draga, dar nu-i nimic, poti intra oricand in politica, ca acolo nu iti trebuie matematica si, mai nou, nici gramatica...

   (11)
   (22)
  • Se vede ca ai absolvit PSEUDO-"scoala" romaneasca.... Esti incapabil sa INTELEGI! Una este sa -ti "placa scoala", o scoala ADEVARATA a FRUMUSETII, de care noi inca n-avem parte pt ca aceasta i-ar incurca teribil pe ticalosi, , bazata pe Drepturile Naturale ale Omului, pe ADEVARATA EDUCATIE a caracterului frumos si a respectului fata de om si altceva este sa-ti placa mizeria asta, dovedita criminala (vezi studiul din 2007!!!), sa iubesti TORTURA si pe TORTIONARII ei!
   Probabil esti un PSEUDO-"profesor", SALBATIC, al acestor vremuri, fara vocatie si cu totul strain de ARHETIPUL DOMNULUI TRANDAFIR....
   Nicolae Iorga spunea cu genialitate: "Cum arata scoala asa arata tara".

    (17)
    (5)
  • Ca veni vorba.... Politica e plina de d-aia care au absolvit cu "magna cum laude" PSEUDO-"scoala" romaneasca.... Au stiut "sa tina pasul", fraudandu-si maculatura SALBATICIEI, numita "diploma", altminteri si-ar fi distrus sanatatea si viata ca atatia altii care s-au straduit si sa straduiesc sa fie corecti intr-o lume de-asta a INCUIATILOR de teapa ta . Vezi studiul din 2007 al Institutului de Sanatate Publica Bucuresti!!!!

    (15)
    (2)

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?