De la anonimi :-)

8

Referindu-se la scri.ro, un Anonim scrie: „Mama coaie cat ma enerveaza blogul lu ala, am citit numai 2 fraze si deja imi vine sa ma urc pe pereti de nervi fiindca stiu exact tipul de persoana care este si nimeni nu il suporta.”

Da, nici noua nu ne plac cei care corecteaza in exces. Si noi gresim. Si noi uitam de diacritice. Iar daca lui i se pare ca suntem cu nasul pe sus si stim tot, ii respectam parerea, desi pare o reactie usor exagerata. Dar in final nu ne suparam, ba chiar ne bucuram ca a intrat si a citit macar frazele cu pricina.8 comentarii

 1. Mie imi plac cei care corecteaza in exces, asa mai invat (sau imi reamintesc) cateva din regulile gramaticale uitate.
  Ador site-ul asta si sper sa existe mereu!

   (1)
   (0)
 2. Și mie îmi vine să urc pe pereți de nervi când văd cum strică unii limba română și au impresia că știu ei totul despre persoanele care doresc să apere gramatica și ortografia. Părerea mea sinceră este că persoanele care nu depun măcar un mic efort să învețe să scrie corect, indiferent de limba maternă nu se respectă. Dacă te respecți, scrii corect sau măcar te străduiești să o faci!
  În viitor voi scrie cărți și de-asta îmi place să-mi antrenez continuu mintea, să aflu ce se mai schimbă, ce mai este nou.
  Alții, în schimb, ascultă manele și utilizează un limbaj de doi bani, iar procesele psihice din fragila lor minte vor fi afectate, lucru care va duce la o încetinire în dezvoltarea limbajului și a gândirii. 😀

   (1)
   (0)
 3. Cineva a fost pedepsit să scrie de nenumărate ori aceeași propoziție până învață să o scrie corect.

   (1)
   (0)
 4. cum mai toată lumea e ocupată azi să greşească, mie îmi pare bine că unii, puţini, se ocupă (gratis) de dezgreşirea altora. bravo.

   (1)
   (0)
  • Eu, indiferent dacă sunt corectată sau nu,nu mă supăr, deoarece nu am de ce să mă supăr.
   Eu pur și simplu nu îi bag în seamă.
   Dar,fiecare cu părerea lui.

    (1)
    (0)

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?