Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Subiectiv sau Obiectiv

Subiectiv sau Obiectiv
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Subiectiv = care are un caracter personal, care se petrece în conştiinţa cuiva; care, într-o judecată, acţiune etc., ţine seamă numai de sentimentele, de pornirile şi de ideile sale; părtinitor;

Obiectiv = care are însuşirea de a reda realitatea în chip nefalsificat, detaşat de impresii subiective; nepărtinitor, imparţial; obiectivist.

Dintr-o perspectivă obiectivă sunt tonuri şi nuanţe de albastru. Dintr-o perspectivă subiectivă devine frumos/urât/interesant/profund/etc.

Citește și:   Doi i sau Doi de i

Articole interesante

3 comentarii

  1. Obiectivul unui microscop, veti spune ca este obiectiv….ei bine nu, este creat de un subiectiv,(omul) si prin el va privi tot omul, care din pacate este subiectiv! Prin urmare, cer ca de azi inainte, obiectivul sa se cheme subiectiv! Hough!

  2. @ Emi…Multumesc, stiam deja ca sunt atat de subiectiv, ca nu mai suport niciun obiect, din teama ca ar putea fi obiectiv!

Lasa un comentariu