Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Stilist

Stilist
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Verificam în DEX dacă stilistul nostru românesc întruchipează rezonabil conceptul de ”hair & make-up artist”, iar răspunsul e că da și nu prea. Unul dintre sensurile lui stilist este de creator de modă – asta înseamnă că nu e tocmai exact același lucru, dar mie mi se pare suficient de aproape de domeniu încât să nu fie neapărat greșit, măcar într-un sens secundar, extins.

De asemenea, stilist înseamnă și ”scriitor care se distinge prin calitatea stilului său; maestru al stilului” și chiar dacă nu v-ați gândit explicit la asta vreodată, presupun că nici nu vă surprinde informația. Însă, ceva ce a fost o noutate pentru mine și cred că va fi și pentru unii dintre voi, a fost al treilea înțeles a termenului, respectiv cel de ”nume dat credincioșilor unor biserici ortodoxe care mai folosesc calendarul iulian”.

Citește și:   Abţibild sau Acţibild

Articole interesante

Lasa un comentariu