Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Rezervare sau Rezervaţie

Rezervare sau Rezervaţie
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Rezervare – acţiunea de a rezerva şi rezultatul ei; a rezerva = a păstra ceva pentru cineva sau pentru ceva; a pune deoparte, a reţine, a opri; a atribui, a destina exclusiv (sau special) unei persoane sau unui grup; a destina (exclusiv) pentru un anumit scop.

Rezervaţie – teritoriu ocrotit prin lege, pe care nu se pot face transformări, deoarece în cuprinsul lui se găsesc plante, animale, minereuri sau formaţii geologice rare, care prezintă importanţă din punct de vedere ştiinţific; întindere redusă din teritoriul unui stat pe care este silită să locuiască populaţia de o anumită rasă aflată pe teritoriul acelui stat.

Voi, cei care le confundaţi, vă daţi seama că a face o rezervaţie la un restaurant ar fi sinonim, de exemplu, cu a aduce în incintă vulturi pleşuvi şi a le crea un habitat adecvat?

Ruxi, îţi mulţumim pentru sugestie!

Citește și:   Pieptăn sau Pieptene

Articole interesante

Lasa un comentariu