Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Prima carte împrumutată de la bibliotecă

Prima carte împrumutată de la bibliotecă
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Continui seria confesiunilor despre cărți și vă spun că prima carte pe care am împrumutat-o de la bibliotecă (în clasa a V-a, parcă) a fost Alice în Țara Minunilor.

N-am reușit să găsesc pe marele Google o poză cu ediția respectivă, dar țin mine că era un format mai mic, pătrățos și avea o ilustrație portocalie pe copertă.

A fost o lectură grozavă la vârsta aia, deși acum aș vedea sigur alte profunzimi în rândurile lui Lewis Caroll. Însă n-aș mai putea să o recitesc acum așa cum se cuvine, pentru că am văzut mai multe ecranizări și mi-am însușit niște reprezentări care nu-mi aparțin 🙂

Citește și:   Online sau On-line

Articole interesante

6 comentarii

  1. Iti pot oferi o imagine a copertilor acestei carte Editia 1958
    Trimite-mi un e mail la
    dannietzsche@earthlink.net

  2. Dan Nietzsche: Cam pretentios pseudonimul adoptat – SI nepotrivit, daca „ne luam dupa” exprimarea „a copertilor acestei carte”: Nietzsche – in ciuda sustinerii cu fervoare de catre el a unor teorii care acum sunt intens… controversate (in general repudiate) – era un om cult.

  3. Dan, mulțumesc de ofertă, dar sper că mesajul meu și-a atins scopul și fără poză 🙂

  4. „Singur pe lume”- Hector Malot.Eram prin clasa a lV-a….

  5. Hm! Din „Singur pe lume” mi-au ramas in amintire (cu pregnanta) doar doua scene: cea in care cainele (plin de bunavointa, dar nepriceput, desi dresat) goneste vaca in loc s-o linisteasca si s-o „aduca pe drumul cel bun”, si cea in care „tatal”, venit acasa dupa „rataciri”, cere sa-i fie facuta supa de ceapa din materia prima procurata (cu greutate) pt junior de catre „mama” (ci’ca „vitrega”) pt clatite… Tre’ s-o recitesc.

Lasa un comentariu