Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Ne jucăm?

Ne jucăm?
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Circulă tot felul de variante de jocuri bune la băutură (nu știu, avem un echivalent mai bun pentru ideea de drinking game?). De exemplu, așa ceva pare să fie o formă foarte populară. Ei bine, noi ne-am gândit inițial să vă propunem un joc dintr-ăsta cu greșeli de ortografie. Dar până la urmă e luni și e destul de devreme pentru pileală, așa că facem doar un joc de dezmorțit mintea: câte greșeli numărați în paragrafele individului din imagine?

un-domn

Sunt comentarii pescuite dintr-un articol distribuit de Mediafax pe pagina lor de Facebook. Probabil vă dați seama ușor că ar fi vorba despre povestea creditelor în franci elvețieni, dar v-aș ruga să faceți abstracție de subiect. La fel, hai să convenim că nu luăm în considerație nici spațiile puse aiurea înaintea semnelor de punctuație și (deși știm că va fi greu) ignorați și erorile de logică.

Așadar, numărăm exclusiv greșelile de ortografie din replicile încadrate în chenare (nu de alta, dar individul pare oricum foarte dornic să se facă auzit). Câte ați găsit? 🙂

Citește și:   TVR pe locul 3

Articole interesante

3 comentarii

  1. Vreo cincisprezece, daca „așa” din ultimul chenar e dezlegat si nepunand la socoteala litera mica de dupa punct.

  2. Hei, nu se „bagă” nimeni? Emi, Alex, voi ce ziceti?

Lasa un comentariu