Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Mulţumiri şi Mea culpa

Mulţumiri şi Mea culpa
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Ştiu că n-am mai scris de ceva vreme şi-mi pare rău, dar se întâmplă să mai apară şi perioade în care nu prea e loc. Şi chiar sunt cât se poate de sinceră când vă  spun că-mi pare rău, pentru că astăzi, după multişor timp, am verificat şi statisticile. Şi nici nu mi-am dat seama că site-ul a crescut atât de sănătos. Vă spun cu mare mândrie că trec pe aici în fiecare zi măcar o mie de oameni, iar în câteva zile ale săptămânii ajung chiar aproape două mii. E mare lucru pentru noi să realizăm că ceea ce facem aici e util, e consultat şi pe alocuri chiar apreciat 🙂

Vă mulţumim celor care ajungeţi aici… Mai ales celor câteva sute care şi reveniţi în fiecare zi! Continuăm să scriem. N-am legat tastatura de gard! Şi de luni încercăm să revenim la o rată constantă a activităţii.

PS: Vă reamintesc şi că ne-ar face mare plăcere să fim ceva mai interactivi, inclusiv prin colaborări la conţinutul site-ului. Aşadar, oricând aveţi o idee sau vreţi să contribuiţi cu un text integral pe o anume temă, nu ezitaţi să ne contactaţi prin formularul de la Idei!

Citește și:   În de aproape sau Îndeaproape

Articole interesante

2 comentarii

  1. Felicitari voua si bravo, dar de indemnul vostru la a colabora cu voi, nu stiu ce sa zic… am trimis idei de nu stiu cate ori si nu le-am revazut prin articole, ori le-ati sarit, ori n-ati vrut sa scrieti de ele… in orice caz, eu nu mai stiu acum sa le zic, vi le-am trimis si am uitat de ele ca le trimiteam pe masura ce ma loveam de ele.

    Anyway, keep up the good work!

  2. Anca, ne pare rău că nu am reușit să ne ocupăm și de ideile tale. Facem tot ce putem ca să îmbinăm cât mai armonios munca și obligațiile cotidiene cu ce facem aici. În plus, sunt unele subiecte la care nu considerăm că suntem suficient de bine informați și preferăm să nu le abordăm deocamdată.

Lasa un comentariu