Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Ministrul de Interne

Ministrul de Interne
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Am căutat puțin în istoricul domnului Igaș. Nu știe nimeni unde a facut școala sau între ce ani.

Citește și:   O problemă de cratimă

Articole interesante

10 comentarii

 1. Asta e un rautacism. Sunt convins ca el nu are acest istoric pentru ca acesta (istoricul, care este :P) se identifica cu insasi sistemul de invatamant romanesc. Parerea mea:)

 2. Ei, cîte ceva se mai găsește, vezi de exemplu
  http://www.realitatea.net/marturii-incendiare-despre-studiile-ministrului-de-interne-traian-igas-live-de-la-21-45_787093.html:


  […]
  Unul din cei mai importanţi oameni din România şi-a terminat studiile la o vârstă ciudată. Este vorba despre ministrul de Interne, Traian Igaş, cel care şi-a terminat studiile liceale la vârsta de 24 de ani. Tot atunci şi-a dat şi Bacalaureatul. Surprinzătoarea dezvăluire a fost făcută în cadrul emisiunii „Ediţie Specială”, de la Realitatea TV, realizată de Cătălin Striblea.

  Dacă Traian Igaş s-a mişcat mai greu în liceu, cu facultăţile s-a descurcat mult mai bine: a făcut trei – Universitatea Naţională de Apărare „Carol I”, Colegiul National de Apărare, Universitatea „Aurel Vlaicu” Arad, Facultatea de Ştiinţe Economice, Managementul şi Finanţarea în Administraţia Publică şi Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” Arad, Facultatea de Drept. Asta potrivit CV-ului postat pe site-ul Guvernului.

  Faptul că nu avea liceul terminat (a făcut-o doar în 1992) nu l-a împiedicat pe Igaş să fie administrator la „Tineretul Liber Arădean”. […]“

  Hmm.

 3. Asta citisem și eu. Dar de ce să facem caz că omul a terminat la 24 de ani. Și tata a terminat la 24 de ani (nu i-au fost recunoscute studiile dintr-o parte în alta a țării).

  + Ce a făcut el acolo nu-s 3 facultăți, e una, un master și încă o diplomă de care probabil a avut nevoie. Na, jurnaliști!

 4. Revenind la scopul acestui blog, Alex, am şi eu o întrebare: de ce ai pus virgulă după conjuncţia „dar”?! Nu e vorba de nicio interjecţie. „Dar” este conjuncţie, iar în acest caz virgula nu are ce căuta după ea.

  „Dar, de ce să facem caz că omul a terminat la 24 de ani.”

 5. Pai normal ca nu se stie ce scoli a facut, pentru ca Igas in anii de scoala a fost ocupat cu „branconajul”.

 6. Da’ macar SE STIE – in mod pertinent – DACA a facut scoala?

  Gugustiuc: Eventual se identifica cu INSUSI sistemul…

 7. domnule traian igaș aveții prietenă si cum o cheamă si știțiii repotera care vații loat cu ea în gură sunt eu ungureanu maria elena

 8. domnule traian igaș dvs ați cîntat manele si numele de șcenă va chemat alessio cu nek manelistu melodia am ogagică modernă sau cînd ații plecat cu claudia menlista în bulgaria cvetevelina este claudia duboi este alessio si eu am plecat după alessio si claudia în bulgaria eu iubita lui alessio ungureanu maria elena.

 9. Nu știu cine a fost Sisoe, dar Sfinte Sisoe!

Lasa un comentariu