Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Liniuțe

Liniuțe
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Îmi scapă ceva? Știe cineva mai multe despre aceste liniuțe (nu par a fi cratime)?

Articole interesante

8 comentarii

  1. A vrut sa spuna ca primul sarut l-a avut in Cismigiu, se plimba in parul Carol si la nunta era doar un violonist.

  2. Eu înțeleg așa: primul sărut în Cișmigiu, plimbările în Parcul Carol și la nuntă un violonist din Oltenița. De corectitudine nu-mi dau cu părerea.

  3. Acolo ar fi trebuit să se folosească câte o linie de pauză (– sau —, nu sunt sigur), preferabil cu spații înainte și după aceasta: „Primul sărut – în Cișmigiu […]”. Vezi http://tinyurl.com/43p2sj4

  4. Iliescu este prea batran si indoctrinat sa traga liniute, in schimb adeptii si sustinatorii lui, nu. Continua linie alba care separa generatiile…
    Unii spun ca linia desparte, altii ca uneste…Adevaru-i doar in liniute…

  5. Cred ca vrea sa spuna : ”Primul sarut => in Cismigiu, plimbarile => in parcul Carol , la nunta => un violonist din Oltenita.”

  6. Indiferent de eventuala corectitudine a modului de reprezentare prin cratime a relatiei (eliptice in exprimare) intre partile unite / despartite de respectiva cratima, mie imi pare limpede faptul ca se evidentiaza doua incorectitudini: faptul ca inainte si dupa cratima nu a fost lasat un „blanc” (spatiu) sugereaza ca ar fi vorba despre cuvinte compuse, iar (in cazul in care cratimele respective AR FI FOST incadrate de blancuri) despartirea ideilor prin virgula si nu prin „punct si virgula” face ca sa para ca prima si a doua cratima definesc intre ele o apozitie, fiind folosite in loc de virgule sau paranteze.

Lasa un comentariu