Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Genial

Genial
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Genial = înzestrat cu geniu; de geniu, care dovedeşte genialitate;

Geniu = cea mai înaltă treaptă de înzestrare spirituală a omului, caracterizată printr-o activitate creatoare ale cărei rezultate au o mare însemnătate; persoană care are o asemenea înzestrare; locuţiune adjectivală: de geniu = genial; fire, natură, caracter specific; în mitologie, stil poetic: spirit protector; duh (bun sau rău); armă militară care cuprinde trupe specializate pentru executarea lucrărilor de fortificaţii, de drumuri, de poduri etc.;

Genialitate = caracterul sau însuşirea unui geniu ori a ceea ce este genial.

Deci vă rog să mă scuzaţi pentru că mi se pare că nu prea „se pupă” genialitatea cu articolele vestimentare, felurile de mâncare etc. Poate greşesc şi nu prind eu nuanţele cum trebuie, dar mă irită expresiile de tipul „ce papanaşi geniali am mâncat la…”!

Citește și:   Din deal în vale

Articole interesante

9 comentarii

  1. Vreau sa ne explicati ce inseamna „psihedelic”. 🙂

  2. Ai dreptate, ai scris un articol genial ! :))

  3. Newdada: care se caracterizează prin efecte de lumină, culoare, atmosferă sonoră etc.; care evocă viziuni, halucinații, vise produse prin drogare.

  4. nu stiu daca ati scris despre dedesupt si dedesubt… tocmai ce am primit un email de la o colega de la marketing in care folosea prima varianta… :))

  5. tinerii califică şi orgasmul ca fiind genial

  6. Constat ca definitiile prezentate nu cuprind o caracteristica a geniului pe care eu o consider definitorie: in general, „geniu” are o persoana care prin realizarile sale fie deschide o noua cale, o noua directie de dezvoltare, fie („macar” 🙂 ) produce un „salt” fata de actiunile / realizarile / etc de pana la el, ridicandu-le la un nou nivel, unde urmeaza sa continue a fi „periate” si „slefuite” (fiind astfel realizat un mic progres lent oarecum continuu pana la aparitia urmatorului geniu).

  7. Ai un site genial, dar „vestimantar” nu exista! Presupun ca ai vrut sa scrii „vestimEntar”!

Lasa un comentariu