Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Farin

Farin
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

De fiecare dată când trec pe la ai mei ajung, inevitabil, să mă mai uit pe TV Paprika și, chit că nu-s chiar o neinițiată într-ale bucătăriei, tot mai aflu câte ceva. De exemplu, ieri am asimilat termenul farin, adică un produs alimentar sub formă de pudră. Dacă-l știați, mă scuzați, promit să revin și cu treburi mai de finețe 🙂

Citește și:   Tonifiat sau Tonificat

Articole interesante

3 comentarii

  1. Parcă sună mai bine decît prăfos sau pulverulent… Că pudros n-avem 🙂

  2. Eu personal pana acum n-am intalnit (sau macar nu mai tin minte sa fi intalnit) calificativul „farin” DECAT in contextul expresiei „zahar farin”. In rest, faina e faina, boiaua e boia, cacaoa e pudra…
    Iar calificativul „farin” (sau vreun altul) ERA necesar deoarece „fainos” sugereaza un inteles oarecum diferit…

  3. Victor, e drept, tot în contextul cu zahăr l-am prins și eu acum, dar mai sunt condimente/alimente care circulă în diferite forme.

Lasa un comentariu