Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Doulă

Doulă
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

N-am știut de existența acestui cuvânt până ieri și nici nu-l veți găsi (deocamdată) în dicționare. Însă vă scriu despre el pentru că mi s-a părut că cel/cea (probabil mai des cea) care ar purta acest nume ar avea o misiune foarte nobilă. Foarte pe scurt, înțeleg că ar fi o persoană care oferă ”femeii și partenerului acesteia, sprijin emoțional continuu, confort fizic și asistență în obținerea informațiilor atât înainte de naștere, cât și în timpul și după naștere” (pe lung, puteți citi mai multe aici).

Știu, unora s-ar putea ca unora să vă pară moft, dar perioada respectivă e una foarte solicitantă, cu multe necunoscute și provocări unice, iar un asemenea sprijin s-ar putea să ajute mult mai mult decât credeți. Mă rog, fiecare cum crede, cum simte și până la urmă și cu ce-și permite, însă am vrut să vă aduc la cunoștință că există și acest gen de serviciu.

Citește și:   Ghioceii, de Valeriu Bargau

Articole interesante

3 comentarii

  1. Dacă nu greșesc, s-ar pronunța „duulă”. Mă deranjează un pic diferența între cum se scrie și cum s-ar citi…

  2. Și eu l-am aproximat cu ce mi-a fost mai la îndemână, deci similar franțuzescului ”doux”… Dar ai dreptate cu asta. Nu mi-am pus problema cu pronunția. L-am încadrat cum am putut 🙂

  3. Cicu: de cînd cu „banner”, pronunțat oficial benăr… 🙁

Lasa un comentariu