Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

DJ-ii pleiază

DJ-ii pleiază
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Nu mă uit întotdeauna la știri, dar atunci când o fac, prind sigur câte o perlă… De exemplu, ieri m-a prins ora 19 pe PRO TV și, probabil pentru că în week-end nu se întâmplă mare lucru, dar timpul de emisie trebuie umplut, m-am uitat la știrile în format de vară, deci cu multe gagici (semi-)dezbrăcate. Dar asta mai văzusem și altă dată la știrile lor și pot să admit că formatul e preferabil celui de tipul ”ora 17”. Problema e că au trimis o mândră la o piscină să spună în direct 3 cuvinte, cu fundal de apă și baldachine, iar ea s-a simțit obligată să spună ceva măreț. Și a spus – ”DJ-ii pleiază”. Sau ”play-ază”? Nu știu cum s-o scriu frumos și nici nu-mi bat capul, pentru că n-are treabă cu limba română.

Totuși, cu ocazia asta am constatat că disc-jockey și DJ apar în DOOM2, așa că tot am învățat ceva.

PS: Pot să apreciez că pe site au eliminat intervenția mândrei:

PPS: Dacă tot m-am plâns că-s prea pline de gagici știrile de pe PRO TV, uite că mi-au dat peste nas și undeva după primul minut puteți să vedeți și niște mușchi. Dar știe toată lumea că femeia nu se impresionează numai cu mușchi, așa că vă recomand să-l și ascultați pe individul cu pricina.

Citește și:   Act oficial - pleonasm sau nu?

Articole interesante

Lasa un comentariu