Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

De la anonimi :-)

De la anonimi :-)
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Referindu-se la scri.ro, un Anonim scrie: „Mama coaie cat ma enerveaza blogul lu ala, am citit numai 2 fraze si deja imi vine sa ma urc pe pereti de nervi fiindca stiu exact tipul de persoana care este si nimeni nu il suporta.”

Da, nici noua nu ne plac cei care corecteaza in exces. Si noi gresim. Si noi uitam de diacritice. Iar daca lui i se pare ca suntem cu nasul pe sus si stim tot, ii respectam parerea, desi pare o reactie usor exagerata. Dar in final nu ne suparam, ba chiar ne bucuram ca a intrat si a citit macar frazele cu pricina.

Citește și:   Simplu sau Simplist

Articole interesante

7 comentarii

 1. Mie imi plac cei care corecteaza in exces, asa mai invat (sau imi reamintesc) cateva din regulile gramaticale uitate.
  Ador site-ul asta si sper sa existe mereu!

 2. Și mie îmi vine să urc pe pereți de nervi când văd cum strică unii limba română și au impresia că știu ei totul despre persoanele care doresc să apere gramatica și ortografia. Părerea mea sinceră este că persoanele care nu depun măcar un mic efort să învețe să scrie corect, indiferent de limba maternă nu se respectă. Dacă te respecți, scrii corect sau măcar te străduiești să o faci!
  În viitor voi scrie cărți și de-asta îmi place să-mi antrenez continuu mintea, să aflu ce se mai schimbă, ce mai este nou.
  Alții, în schimb, ascultă manele și utilizează un limbaj de doi bani, iar procesele psihice din fragila lor minte vor fi afectate, lucru care va duce la o încetinire în dezvoltarea limbajului și a gândirii. 😀

 3. tutz blogul k nu mai pot cu voi eshtia dejteptzi 🙂

  *ironic

 4. Cineva a fost pedepsit să scrie de nenumărate ori aceeași propoziție până învață să o scrie corect.

 5. cum mai toată lumea e ocupată azi să greşească, mie îmi pare bine că unii, puţini, se ocupă (gratis) de dezgreşirea altora. bravo.

 6. Frate ce tare este acest site!
  Mă bucur că l-am găsit şi sunt mortale chestiile acelea din stâga sus

Lasa un comentariu