Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Customizat

Customizat
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Ah, cum de n-am scris până acum despre una dintre mostrele mele preferate de romgleză? Nu de alta, dar am impresia că e chiar printre romenglezismele pe care le aud cel mai frecvent. Iar asta probabil pentru că-s mulți cei care se tot chinuie să ne vândă câte ceva și se știe că-ntotdeauna e o idee bună să-i lași clientului impresia că oferta pe care o lansezi e special adaptată nevoilor lui. Și așa ne tot trezim cu propuneri customizate.

Bine, nu pun în ecuație că m-aș lipsi de multe dintre propunerile astea (mai ales pentru că majoritatea sunt nesolicitate), dar dacă tot mi le bagi în ochi, dragă vânzătorule, spune-le, te rog, oferte personalizate. Sau individualizate? Ori fix cum ți-am scris mai sus – că sunt ”special adaptate nevoilor mele”.

Citește și:   Tufănică. Tufănele

Articole interesante

Lasa un comentariu