Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Curriculum Vitae Funeriu

Curriculum Vitae Funeriu
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

E serviciu domnule Ministru.

Citește și:   Modă, messenger şi încă o tură de perle

Articole interesante

10 comentarii

 1. un offtopic : unde e accentul pe „profesor” ? cred ca s-a schimbat in doom 2 .
  multumesc antipat .

 2. Cică ar fi coresct şi pe e şi pe ultimul o.

 3. Ministrul Funer(ar)iu e mai incult decât credeam… Nimeni nu are două naţionalităţi, cum a scris el acolo: „Naţionalitate: Română, Franceză”. Confundă naţionalitatea cu cetăţenia, primul om al educaţiei şi culturii !!!

 4. Na, acum m-am pornit ! Dar la nume…, îl cheamă „doctor”, aşa scrie în cartea de identitate ?!!!

 5. @ Zina
  De unde şi până unde ni s-o fi întipărit nouă, românilor, această logică de tip ”pedigriu”, prin care doar cei perfecţi pot contribui la perfecţionarea celorlalţi?
  Parafrazând celebrul proverb, am putea spune că nu putem vedea pădurea din cauza unor uscături. Şi, n-ar fi păcat? Mai ales că fără uscături, cam greu să faci un foc, iar fără foc, cam greu să te hrăneşti.

 6. poate da dovada de ipocrizie si poate ca nu isi are rostu’, deoarece este un amanunt minor, dar in comentariul tau, alex, sunt doua cuvinte in vocativ. eu am invatat ca se pune virgula inaintea primului. si ghilimele… macar pe site-ul asta sa postati corect 😀
  imi cer scuze daca deranjez. toate bune

 7. Vlad, mulțumim de atenționare, am modificat.

  Noi încercăm să nu facem multă „bâză” asupra faptului că lumea nu folosește virgula care trebuie sub ș sau ț, sau că unii încă scriu cu î din i în interiorul cuvintelor (cu toate că dacă e să ne luăm după normă…), sau că pun ‘ în loc de ” și „ (l-am găsit). Nu vrem să fim atât de stricți.

 8. Mda-a…
  Concluzionand: „domnul” ministru (al invatamantului! in guvernul Romaniei!) care se numeste „doctor”, are doua nationalitati si nu stie sa ortografieze corect „serviciu” – locuieste intr-o universitate germana (bine ca macar este vorba despre o universitate tehnica, daca ar fi fost una pe profil umanist…) (Oare l-or fi adapostit in camera portarului – sau pe la sala cazanelor – sau n-are el norocul asta, ci sta in cusca in locul cainelui de paza?)

 9. Mai are o greşeală şi pe ultima linie „al” CV-ului: „Fondator si Presedinte, (1994-1998) a Asociatiei Studentilor Romani din Strasbourg.”

Lasa un comentariu