Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Creer sau Creier

Creer sau Creier
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Categoric, creier – partea cea mai importantă a sistemului nervos central la animale, organ al gândirii şi al conştiinţei la om, situat în cutia craniană şi compus din trunchiul cerebral, creierul mic şi emisferele cerebrale.

A, şi din moment ce am văzut minunea asta de „creer” într-un meniu, poate ar trebui să menţionez că i-ul nu „scade” la gătit.

Citește și:   Coluziune

Articole interesante

5 comentarii

  1. Ce super ca am vazut scris creer chiar de un medic pe un forum, cautam ce inseamna encefalograma…

    „Bună seara, Pentru Oana : Encefalograma (…) Este o Înregistrare a undelor encefalografice ( ale activităţii creerului normal…)
    – Elctroencefalograf care transcrie traseele undelor electro-magnetice ale diverselor zone ale creerului. Cu bine Dr. Emil Oteşteanu”

  2. Deci a folosit „cu repetitie” forma „creer”… Pana nu citisem citatul banuiam ca ar fi putut fi vorba despre un simplu mistype (o litera omisa – intamplator la cel mai nepotrivit loc), dar daca a si repetat…

  3. Varianta creer a fost pana nu demult acceptata. Chill, ca nu e greseala de pe lume. Spre exemplu, si „giace” (plural de la geaca) era intr-un timp forma acceptata.

Lasa un comentariu