Ministrul Educației își permite

7

Ministrul Funeriu si gramatica

Eu mi-aș da demisia, de rușine.

 

7 comentarii

 1. Ce pot sa spun doar atat multumim acestor oameni care conduc romania pentru tot ce au facut pentru generatia asta. Noi am fost ultimi care am dat capacitatea un examen foarte greu, iar acum tot la generatia noastra li se scoala lor sa schimbe totul, bataie de joc. Domnule Daniel Funeriu ma dezgustati total. Si inca ceva pentru cei care au luat 10 la bac bravo, dar va rog frumos nu mai mergeti la televiziuni si spuneti ca a fost usor in acest an, doar stiti bine cat de greu a fost si dat asa in badjocora acest bac. Cei care fac asa ceva nau unpic de bun simt fata de cei care au picat si nu sunt putini deloc.

   (0)
   (0)
 2. Gabi cei care au picat au picat pentru ca nu au avut interes ,iar majoritatea profesorilor i-au trecut fara sa stiu mai nimic din materiile respective.Invatamantul este la pamant din toate punctele de vedere.

   (0)
   (0)
 3. @Gabi

  "ultimii"
  "generatiei noastre i se scoala"
  "batjocura"
  "n-au"
  "un pic"

  Ca sa nu mai zicem cate virgule ai bagat la "ghiozdan".
  So...nu cred ca ai ce cauta pe acest blog...
  Fara suparare!

   (0)
   (0)
 4. @kri daca are probleme cu limba romana dece il gonesti si nu il lasi sa invete?si eu sunt lemn cand vine vorba de gramatica limbii romane....si poate asa mai invatam si noi ceva.

   (0)
   (0)

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?