Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Blogmeet sau Blog meet

Blogmeet sau Blog meet
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

[via Idei]

N-am auzit de concept, dar presupun că e similar ca idee cu tweetmeet (deşi ăsta are o formă aparte). Deci probabil că ar fi corect într-un singur cuvânt, dar parcă nu prea mi-aş bate capul. Chiar cred că e un termen pe care limba română încă îşi permite să nu-l împrumute. Dacă împrumutul lui blogger (în limbajul cotidian, nu încă în dicţionare) e relativ justificat pentru că simplifică/scurtează un concept care oricum include inevitabil un englezism (deţinător/administrator de weblog), de blogmeet/blog meet cred că ne mai putem feri o vreme, căci varianta întâlnire a bloggerilor exprimă cu destulă acurateţe aceeaşi idee şi nu cu mult mai multe litere.

Cristian, îţi mulţumim pentru sugestie!

Citește și:   Ziua Limbii Române

Articole interesante

2 comentarii

  1. Am nevoie pentru a scrie un anunţ în scurt cumpara la mulţumiri pentru toatesugestiile fantastice sunteţi plasarea lor la acest site. De căutare pe internet mea prelungită are la linia de sosire a zilei a fost recunoscut cu detalii de încredere şi tehnici de comerţ cu colegii mei . Aş afirma că mai multe dintre noi cititori cu adevărat în serios sunt norocos să trăiască într-o locaţie importantă cu persoane fizice destul de multe excelente cu pointeri insightful .

  2. Acest blog este grozav . Există de multe ori toate informatiile adecvate la sugestii de degetele mele . Vă mulţumesc şi să menţină în susde lucru superioare !

Lasa un comentariu