Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Bacalaureatul – examen de maturitate?

Bacalaureatul – examen de maturitate?
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Poate în altă epocă. Acum e… Nici nu ştiu ce dacă rezultatele arată aşa! Şi asta e sinteza, dar îmi pare tare rău că n-am găsit on-line (încă) o bucăţică din Ştirile PRO TV. Să vedeţi şi voi (în caz că le-aţi ratat) câteva exemple de elevi: o mândră care susţine cu mândrie că a predat foaia de examen fără rezolvări, dar cu menţiunea „restul să scrie dl. Boc că eu nu ştiu” sau atâţia care n-au fost în stare să scrie absolut nimic la matematică. De prima nici nu vreau să mai comentez, dar despre ceilalţi… Păi cum naiba reuşesc să-şi cumpere biscuiţi dacă nu-s în stare de calcule elementare?

E clar! Am realizat că numărul celor cărora credeam că mă adresez e ceva mai mic. Unora chiar n-ai cum să le arăţi nişte chestii. Dacă n-ai absolut niciun fel de bază, nici cele mai accesibile explicaţii n-au cum să te ajute…

Citește și:   Lecturi pentru copii

Articole interesante

4 comentarii

 1. E trist că s-a ajuns la acest nivel. Eu am fost unul din norocoșii care am trecut în prima sesiune. Însă mi s-a părut (și nu numai mie) că subiectul din sesiunea a doua la matematică a fost ceva mai greu decât în prima sesiune. Ori eu știam că dacă participi la sesiunea a doua înseamnă că nu te-ai descurcat la prima și că acum vor fi subiecte mai ușoare. Personal știu un băiat care a învățat toată vara, în loc să iasă în oraș, el stătea și învăța și mergea la pregătire. Și nu a luat la matematică nici acum.

 2. Nu ştiu câţi oameni te urmăresc dar eu recunosc că o fac. Eu am pregătire în matematică şi pot să-ţi spun că mă doare sufletul când văd rezultatele CATASTROFALE de la BAC la proba de matematică, materie de care eu am fost (şi în continuare sunt) îndrăgostit,,,

 3. Ştiu ce spui… Şi eu am terminat un liceu cu profil mate-info şi mi-a fost dragă matematica. Şi nu neapărat pentru formule, ci pentru felul în care m-a ajutat să mă formez.

 4. Poate ca sugestia „sa scrie domnul Boc” nici macar n-ar fi chiar atat de deplasata: pana si eu as fi curios sa aflu daca domnul Boc (SI domnul Igas) (dupa absolvirea a minimum O facultate) ar reusi sa obtina nota de trecere dupa tratarea subiectelor din actualele sesiuni ale bacalaureatului.
  Cum isi cumpara cetateanca biscuiti? Nepasandu-i CAT rest primeste (SAU – cum am mai vazut pe la altii – purtand buzunare pline cu bancnote de valoare mica pe care pur-si-simplu le numara pana ajunge la suma dorita…)

  Cristi Mirt:
  – Consideri ca ai promovat examenul pt ca ai avut noroc, nu pt ca ai fost pregatit?
  – Nu stiu DE UNDE conceptia ca daca nu ai promovat prima sesiune, a doua ar trebui sa fie mai usoara… (Nu consideri si dumneata ca ar fi o discriminare fata de dificultatea cu care au promovat cei din prima sesiune? La depunerea dosarului pt admiterea la facultate nu intreaba nimeni in CARE dintre sesiuni ai absolvit, ci doar ce nota ai luat…) A doua sesiune are (teoretic) rostul de a oferi inca o sansa celor care eventual au profitat de ragazul suplimentar si si-au sporit nivelul cunostintelor, nicidecum de a reduce exigenta examinarii…

Lasa un comentariu