Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

BAC, învăţământ, educaţie

BAC, învăţământ, educaţie
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Ceva interesant aici, cu referire şi la fenomenul ăsta:

Dar legat mai ales de faptul că doar 1 din 4 absolvenţi de liceu înscrişi a promovat sesiunea de toamnă a examenului de bacalaureat.

Citește și:   Cacofonia

Articole interesante

8 comentarii

  1. Chiar si CTP-ul s-a „ocupat” azi putin de „fenomenul asta”

  2. Daca asculti melodia mai atent iti vei da seama ca au facut mai multe greseli decat 70% din cei picati la BAC. PS: De la primul cuvant incep.

  3. Citeam comentariile unora de pe Youtube în privința greșelilor de exprimare ale celor care cântă melodia și cineva a spus că ei ar fi zis intenționat ”vroiam”, cică e și un ”flash” când pronunță cuvântul. Cine știe, o fi așa … sau nu.

  4. Incredibil, au apărut și la emisiunea lui Măruță cu tricouri pe care scrie ”Vroiam teribil să apar la Măruță” sau ceva de genul, nu mai țin minte textul complet, dar se pare că iar au gafat-o cu ”vroiam”. Puteți deduce voi dacă ei fac intenționat așa sau nu.

  5. Cu sau fără anumite greşeli, sper să prindă mesajul la publicul căruia îi este adresat. Zău că aş considera demersul lor un succes şi numai dacă n-aş mai vedea „mata” în loc de „mă-ta” 🙂

  6. Eu ma bucur chiar cand aud „mata”… Chiar daca „dumneata” suna mai bine, e bun si „mata”. Iar „mata” in loc de „ma-ta”… e deja marca inregistrata. In marea majoritate a cazurilor, cei care simt nevoia sa injure despre „mata” sau „masa” sunt in cel mai bun caz agramati (mai degraba analfabeti). Am remarcat asta cu satisfactie cumva. Deja cand vad un idiot injurand aiurea….hmmm….prefer sa-l vad injurand despre „mata” sau „masa”. Imi confirma faptul ca cei mai multi dintre cei care injura aiurea au nu numai grave carente in ale educatiei ci si in ale gramaticii elementare. Adesea merg mana in mana prostia, proasta-educatie(sau poate lipsa educatiei), agresivitatea (verbala si nu numai), analfabetismul. Pare aiurea sa spun ca prefer sa vad uneori „mata” in loc de „ma-ta”, stiu, dar nu e ! Cand vad pe cineva injurand folosind pe „ma-ta”, de cele mai multe ori injura aproape motivat. ))) (zambete). P.S. Parerea (cititi „observatia”) mea !

Lasa un comentariu